LOVELY LEPOTNI SALON

Že ime kot tudi ambient lepotnega salona Lovely vam bo dal občutek, da se boste pri nas počutile prijetno in da boste od nas odšle čudovite. Za vaše nohtke bosta poskrbeli mojstrici Klavdija in Maja, ki imata na tem področju večletne izkušnje. Da bodo vaše obrvi in trepalnice urejene več tednov, bo poskrbela Suzana, prav tako bo poskrbela, da bo vaš ten čudovit in zagorel. Da bo korak lahkoten, udoben ter urejen, pa je zato tukaj Slavica.
V lepotnem salonu Lovely sledimo trendom, zato se naša ekipa stalno izobražuje in udeležuje sejmov doma in v tujini, da lahko vam, drage stranke, ponudimo le najboljše. Ker bi radi svoje znanje in izkušnje delili z vami, smo v letu 2018 začeli z izvajanjem različnih tečajev, saj smo z raziskavo trga ugotovili, da določenih izobraževanj v Sloveniji še ni na voljo. Tako vam Lovely akademija ponuja različne tečaje.
Tečaj oblikovanja in barvanja obrvi s kano z izdelki BrowTycoon, ki so v Angliji, na Irskem, Nizozemski, Nemčije ter v Novi Zelandiji pravi hit. Ne le blagovna znamka, pomembna je tudi kakovost izdelkov, kar za izdelke BrowTycoon lahko potrdimo!
Tečaj nitkanja, ki je ena najučinkovitejših in najcenejših metod odstranjevanja dlačic, ki pa zahteva nekoliko več prakse. Z nitkanjem namreč lahko odpravite tudi najtanjše in še tako nevidne dlačice, in to s korenino vred.  Nitkanje je stara metoda oblikovanja obrvi in odstranjevanja dlačic z obraza, ki so jo uporabljale Indijke.  Metoda je zelo natančna in primerna tudi za najbolj občutljivo kožo, zato na zahodu postaja velik hit tako med ženskami kot tudi med moškimi, ki se želijo rešiti zraščenih obrvi.
Tečaj teniranja telesa, ki je inovativen, najhitrejši in najvarnejši način porjavitve telesa. Prisegamo na znamko Fresh Indulgence, ki je na Angleškem tržišču med vodilnimi in kvalitetnejšimi izdelki za teniranje telesa.

LovelySalon.si

Domov
Spletna Trgovina
Tečaji
Splošni Pogoji
Kontakt

Kozmetične Storitve

Nega obraza
Manikura, Pedikura
Depilacija
Oblikovanje in barvanje obrvi
Vihanje trepalnic
Podaljševanje nohtov, trepalnic
Teniranje

Lovely Lepotni Salon

Kardeljeva cesta 80,
2000 Maribor
gsm: 040505579 (Maribor)
gsm: 040219214 (Pesnica)
email: info@lovelysalon.si
email: slavica.jesovnik@gmail.com