LOVELY LEPOTNI SALON

Že ime kot tudi ambient lepotnega salona Lovely vam bo dal občutek, da se boste pri nas počutile prijetno in da boste od nas odšle čudovite. Za vaše nohtke bosta poskrbeli mojstrici Klavdija in Maja, ki imata na tem področju večletne izkušnje. Da bodo vaše obrvi in trepalnice urejene več tednov, bo poskrbela Suzana, prav tako bo poskrbela, da bo vaš ten čudovit in zagorel in obrvi pobarvane in urejene. Da bo korak lahkoten, udoben ter urejen, pa je zato tukaj Slavica.
V lepotnem salonu Lovely sledimo trendom, zato se naša ekipa stalno izobražuje in udeležuje sejmov doma in v tujini, da lahko vam, drage stranke, ponudimo le najboljše. Ker bi radi svoje znanje in izkušnje delili z vami, smo v letu 2018 začeli z izvajanjem različnih tečajev, saj smo z raziskavo trga ugotovili, da določenih izobraževanj v Sloveniji še ni na voljo. Tako vam Lovely akademija ponuja različne tečaje.
Tečaj oblikovanja in barvanja obrvi s kano z izdelki BrowTycoon, ki so v Angliji, na Irskem, Nizozemski, Nemčije ter v Novi Zelandiji pravi hit. Ne le blagovna znamka, pomembna je tudi kakovost izdelkov, kar za izdelke BrowTycoon lahko potrdimo!
Tečaj laminiranja obrvi, ki je najnovejši trend v oblikovanju obrvi.
Laminiranje obrvi vam bo pomagalo, da boste dobili enakomerno, polno obliko obrvi. To je vrhunska rešitev za obrvi, ki nimajo simetrije, kjer dlačice sledijo drugačnemu vzorcu, z laminiranjem obrvi jih lahko naravnamo tako, da jim zagotovimo željeno obliko in polnejši videz.
Ta tretma ukroti vaše razmršene obrvi, ustvari volumen in polnost, hkrati pa vam nudi elegantno in popolno obliko obrvi do 2 meseca!
Tečaj teniranja telesa, ki je inovativen, najhitrejši in najvarnejši način porjavitve telesa. Prisegamo na znamko Fresh Indulgence, ki je na Angleškem tržišču med vodilnimi in kvalitetnejšimi izdelki za teniranje telesa.

Teniranje telesa

Barvanje obrvi s kano ter laminiranje