V ceno tečaja je zajet začetni set za takojšnje delo v salonu

Trajanje tečaja: 1 dan

€350 Cena tečaja z začetnim paketom (nove cene)

Bodite med prvimi in v svojem salonu ponudite nov trend v barvanju obrvi – naravno BARVANJE OBRVI S KANO, ki je za razliko od običajnih barv na koži obstojna do 2 tedna, na dlačicah pa do 6 tednov ter ne vsebuje kemikalij in razvijalcev barve!

Izvajamo individualne delavnice v Mariboru po dogovoru tudi v vašem salonu. Za udeležbo na tečaju ni potrebno predznanje iz oblikovanja obrvi saj vas vse naučimo na delavnici.

Delavnica zajema:

  • Teorijo 10% (Kana, prednosti, slabosti in druge lastnosti barvanja s kano).
  • Prakso 90% (Načrtovanje in organizacija dela, posvet s stranko, čiščenje obrvi, oblikovanje obrvi z browmapping metodo, modeliranje s pasto, izbor in mešanje barve, dva različna postopka barvanja, klasično barvanje in ombre barvanje, odstranjevanje barve ter nega obrvi).

Na delavnici imate zagotovljen material za delo! Prejmete skripto, ter potrdilo o udeležbi na delavnici! Potrebujete le svoj model za praktični del in 3 ure vašega časa! Tečajnicam nudimo strokovno podporo med tečajem, kot tudi po tečaju.

Na voljo začetni paketi Browtycoon izdelkov za takojšnje samostojno delo v salonu!

Paket vsebuje 5x BrowTycoon barvo, ki zadostuje za cca. 300 strank, šampon, piling in vodico za mešanje barve, dozatorje za barvo, browmapping nitko, olje in čopič.

Vse udeleženke tečaja imajo stalen 10% popust na izdelke BrowTycoon.

Za vse podrobnostii in informacije pokličite 040505579 Suzana ali nam pošljite email na info@browtycoon.si ali info@lovelysalon.si