Airbrush brows je popolnoma nov trend v svetu barvanja obrvi, ki ga morate ponuditi v svojem salonu – AIRBRUSH BROWS – BARVANJE OBRVI Z ZRAČNO PIŠTOLICO IN HIBRIDNIMI TEKOČIMI BARVAMI, ki za razliko od običajnih barv na koži ostanejo do 2 tedna, na dlačicah pa do 6 tednov.

Izvajamo individualne delavnice v Mariboru po dogovoru tudi v vašem salonu. Za udeležbo na tečaju ni potrebno predznanje iz oblikovanja obrvi saj vas vse naučimo na delavnici.

Delavnica zajema:

  • Teorijo 10% (Splošno o obrveh, rasti obrvi, oblikovanju, negi. Predstavitev tekočih hibridnih barv Browtycoon, prednosti, slabosti in druge lastnosti barvanja s hibridnimi barvami in predstavitev zračne pištolice, sestava le te, odprava morebitnih težav ter čiščenje pištolice).
  • Prakso 90% (Načrtovanje in organizacija dela, posvet s stranko, čiščenje obrvi, oblikovanje obrvi z browmapping metodo, modeliranje s pasto, zaščita s trakci, izbor in mešanje barve, dva različna postopka barvanja, klasično barvanje in ombre barvanje, odstranjevanje barve, oblikovanje z voskom in pinceto ter nega obrvi).

Na delavnici imate zagotovljen material za delo! Prejmete skripto, ter potrdilo o udeležbi na delavnici! Potrebujete le svoj model za praktični del in 3 ure vašega časa! Tečajnicam nudimo strokovno podporo med tečajem, kot tudi po tečaju.

Na voljo začetni paketi Browtycoon izdelkov za takojšnje samostojno delo v salonu!

Paket vsebuje: Airbrush zračno pištolico, 3x BrowTycoon Hibridno tekočo barvo, tekoči in kremni razvijalec barve, primer, korektor, browmapping nitko in čopič.

Vse udeleženke tečaja imajo stalen 10% popust na izdelke BrowTycoon!

Za vse podrobnostii in informacije pokličite 040505579 Suzana ali nam pošljite email na info@browtycoon.si ali info@lovelysalon.si