TEČAJ LAMINIRANJA OBRVI

Laminiranje (fiksiranje) obrvi vam bo pomagalo, da boste dobili enakomerno, polno obliko obrvi. To je vrhunska rešitev za obrvi, ki nimajo simetrije, kjer dlačice sledijo drugačnemu vzorcu, z laminiranjem obrvi jih lahko naravnamo tako, da jim zagotovimo željeno obliko in polnejši videz.
Ta tretma ukroti vaše razmršene obrvi, ustvari volumen in polnost, hkrati pa vam nudi elegantno in popolno obliko obrvi do 2 meseca


PRIJAVA NA TEČAJ

Teoretičen in praktičen del

V teoretičnem delu bomo izvedeli kaj sploh laminiranje obrvi je in komu je namenjeno. Teoretičen del vsebuje predstavitev izdelkov BrowTycoon BrowShaper za laminiranje obrvi in njihovo ustrezno uporabo. Izvedeli boste kako pravilno oblikovati obrvi glede na obliko obraza s pomočjo Browmapping metode (izris popolne simetrične oblike obrvi z obarvano nitko).
V praktičnem delu pravilno oblikujemo in izrišemo obrvi glede na obliko obraza ter opravimo postopek laminiranja obrvi ter klasično barvanje obrvi na modelu.

POTEK TEČAJA

Na tečaju prejmete skripto in začetni paket BrowTycoon BrowShaper. Tečaj traja  cca. 3, potrebujete 1 model.
Tečaji potekajo skupinsko ali individualno po predhodnem dogovoru. Možna je kombinacija tečaja laminiranja obrvi in barvanja s kano!

POTRDILO O USPEŠNO OPRAVLJENEM TEČAJU

Po zaključenem tečaju vas čaka skripta z vsemi navodili za nadaljne delo, začetni paket ter potrdilo o uspešno opravljenem tečaju.

TEČAJ LAMINIRANJA

Vključuje izvedbo tečaja + začetni paket + potrdilo!

€230

PRIJAVA