TEČAJ LAMINACIJE OBRVI

Laminacija obrvi vam bo pomagala,  da boste dobili enakomerno, polno obliko obrvi. To je vrhunska rešitev za obrvi, ki nimajo simetrije, kjer dlačice sledijo drugačnemu vzorcu, z laminacijo obrvi jih lahko naravnamo tako, da jim zagotovimo željeno obliko in polnejši videz.
Ta tretma ukroti vaše razmršene obrvi, ustvari volumen in polnost, hkrati pa vam nudi elegantno in popolno obliko obrvi do 2 meseca


PRIJAVA NA TEČAJ

Teoretičen in praktičen del

V teoretičnem delu bomo izvedeli kaj sploh laminacija obrvi je in komu je namenjena. Teoretičen del vsebuje predstavitev izdelkov BrowTycoon BrowShaper za laminacijo obrvi in njihovo ustrezno uporabo. Izvedeli boste kako pravilno oblikovati obrvi glede na obliko obraza s pomočjo Browmapping metode (izris popolne simetrične oblike obrvi z obarvano nitko).
V praktičnem delu pravilno oblikujemo in izrišemo obrvi glede na obliko obraza ter opravimo postopek laminacije obrvi ter klasično barvanje obrvi na modelu.

POTEK TEČAJA

Na tečaju prejmete skripto in začetni paket BrowTycoon BrowShaper. Potrebujete 1 model.
Tečaji potekajo individualno po predhodnem dogovoru. Možna je kombinacija tečaja laminacije obrvi in barvanja s kano!

POTRDILO O USPEŠNO OPRAVLJENEM TEČAJU

Po zaključenem tečaju vas čaka skripta z vsemi navodili za nadaljne delo, začetni paket ter potrdilo o uspešno opravljenem tečaju.

TEČAJ LAMINACIJE OBRVI

Vključuje izvedbo tečaja + začetni paket + potrdilo!

€250

PRIJAVA